nyitólap | elérhetőségek | belépés
Útvonal: Kiadványok, rendelés » Zrínyis könyvek

Zrínyis könyvek

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny az ország legnépszerűbb matematikaversenye. A versenyen elindult tanulók száma meghaladja a 60000 főt, akik közül közel 12000 vesenyző a határainkon túl élő magyar diák. Az egyes évek versenyeinek feladatai a versenyt követő év márciusában jelennek meg könyv formájában. A könyvekben az adott év megyei és országos feladatsorai, a feladatok részletes megoldásai, az egyéni és csapatverseny eredményei, a legeredményesebb iskolák rangsora és a feladatok statisztikája található.

Megrendelhető kiadványok:

kódcímleírásegységármegrendelés
ZR2014Zrínyi 2014A könyv a 2014. évi Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei és országos fordulójának feladatait, a feladatok részletes megoldásait, az egyéni és iskolák közötti csapatverseny eredményeit, a legeredményesebb iskolák rangsorát, a feladatok megoldásának statisztikáját és a feladatsorok megoldókulcsait tartalmazza. A könyv szerzői: Csordás Mihály, Csordás Péter, Héjja Norbert, Koleszár Edit,  Nagy Tibor, Szabó István. A könyvet a Mategye Alapítvány adta ki.

1900 Ft/db
 db
ZR2015Zrínyi 2015A könyv a 2015. évi Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei és országos fordulójának feladatait, a feladatok részletes megoldásait, az egyéni és iskolák közötti csapatverseny eredményeit, a legeredményesebb iskolák rangsorát, a feladatok megoldásának statisztikáját és a feladatsorok megoldókulcsait tartalmazza. A könyv szerzői: Aszódiné Pálfi Edit, Bukorné Kovács Beáta, Csordás Mihály, Héjja Norbert, Nagy Tibor, Nagyné Lelkes Anikó, Székeli Andrea. A könyvet a Mategye Alapítvány adta ki.

1900 Ft/db
 db
ZR2016Zrínyi 2016

A könyv a 2016. évi Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei és országos fordulójának feladatait, a feladatok részletes megoldásait, az egyéni és iskolák közötti csapatverseny eredményeit, a legeredményesebb iskolák rangsorát, a feladatok megoldásának statisztikáját és a feladatsorok megoldókulcsait tartalmazza. A könyv szerzői: Bukorné Kovács Beáta, Csordás Mihály, Héjja Norbert, Nagy Tibor, Nagyné Lelkes Anikó, Pálfi Edit, Székeli Andrea. A könyvet a Mategye Alapítvány adta ki.

 

1900 Ft/db
 db

Tovább a rendeléshez.

Az oldalt eddig 157355 alkalommal töltötték le.