nyitólap | elérhetőségek |
Útvonal: Kiadványok, rendelés » Zrínyis könyvek

Zrínyis könyvek

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny az ország legnépszerűbb matematikaversenye. A versenyen elindult tanulók száma meghaladja a 60000 főt, akik közül közel 12000 vesenyző a határainkon túl élő magyar diák. Az egyes évek versenyeinek feladatai a versenyt követő év márciusában jelennek meg könyv formájában. A könyvekben az adott év megyei és országos feladatsorai, a feladatok részletes megoldásai, az egyéni és csapatverseny eredményei, a legeredményesebb iskolák rangsora és a feladatok statisztikája található.

Megrendelhető kiadványok:

kódcímleírásegységármegrendelés
ZR2019Zrínyi 20191900 Ft/db
 db
ZR2020Zrínyi 20202500 Ft/db
 db
ZR2021Zrínyi 2021

A könyv a 2021. évi Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei és országos fordulójának feladatait, a feladatok részletes megoldásait, az egyéni és iskolák közötti csapatverseny eredményeit, a legeredményesebb iskolák rangsorát, a feladatok megoldásának statisztikáját és a feladatsorok megoldókulcsait tartalmazza. A könyv szerzői: Csordás Mihály, Csordás Péter, Héjja Norbert, Nagy Tibor, Nagyné Lelkes Anikó, Pálfi Edit, Székeli Andrea. A könyvet a Mategye Alapítvány adta ki.

 

2500 Ft/db
 db
ZR2022Zrínyi 2022

A könyv a 2022. évi Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei és országos fordulójának feladatait, a feladatok részletes megoldásait, az egyéni és iskolák közötti csapatverseny eredményeit, a legeredményesebb iskolák rangsorát, a feladatok megoldásának statisztikáját és a feladatsorok megoldókulcsait tartalmazza. A könyv szerzői: Csordás Mihály, Csordás Péter, Héjja Norbert, Nagy Tibor, Nagyné Lelkes Anikó, Pálfi Edit, Székeli Andrea. A könyvet a Mategye Alapítvány adta ki.

 

3000 Ft/db
 db
ZR2023Zrínyi 2023

A könyv a 2023. évi Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei és országos fordulójának feladatait, a feladatok részletes megoldásait, az egyéni és iskolák közötti csapatverseny eredményeit, a legeredményesebb iskolák rangsorát, a feladatok megoldásának statisztikáját és a feladatsorok megoldókulcsait tartalmazza. A könyv szerzői: Csordás Mihály, Csordásné Pásti Natália, Csordásné Szécsi Jolán, Héjja Norbert, Nagy Tibor, Sebe Anna, Székeli Andrea. A könyvet a Mategye Alapítvány adta ki.

 

3000 Ft/db
 db

Tovább a rendeléshez.

Az oldalt eddig 256478 alkalommal töltötték le.